Het enneagram & liefdesrelaties

Het enneagram & liefdesrelaties

Mag ik je gebruiksaanwijzing?

Duik in de wereld van het enneagram en leer jezelf en je partner beter begrijpen: het recept voor een betere relatie! Het antwoord op jouw vragen vind je in het nieuwe boek van Rita Capitein: Het enneagram & liefdesrelaties, mag ik jouw gebruiksaanwijzing? Na haar eerdere boeken over het enneagram, is dit de langverwachte special, die specifiek ingaat op liefdesrelaties.

€ 27,50
Formaat: 14 x 21 cm staand
Aantal pagina’s: 392

Zou het mogelijk zijn? Een boek dat je inzicht geeft in de wereld van je partner? Dat je leert waarom jullie botsen of elkaar juist zo makkelijk begrijpen? Elk mens handelt vanuit automatische patronen en daar kunnen we veel van leren!

In ‘Het Enneagram & Liefdesrelaties’ schetst Rita Capitein de problemen waarmee mensen worstelen, waarover geliefden kunnen ruziën en welke patronen op volautomatisch staan. Door heel herkenbare verhalen krijg je als lezer inzicht in de belevingswereld van de negen enneagramtypen.

De do’s en don’ts van elkaar

Het enneagram legt mogelijke misverstanden tussen partners bloot en onthult hoe de diepere drijfveren je relatie beïnvloeden. Het helpt je patronen te doorzien en doorbreken en biedt bovendien een handige gebruiksaanwijzing om beter met jezelf en je partner om te gaan. Ook wanneer je een goede relatie hebt, geeft het enneagram vele invalshoeken om meer over elkaar te leren en de band nog sterker en intenser te maken.